Yoga

Hos os er der plads til alle, og vi møder dig, der hvor du er. Her får du rig mulighed for at mærke dig selv og nære dig selv i trygge omgivelser.


Yoga i Silkeborg, online yoga og events

Yoga i Silkeborg med plads til alle

Hos Anette & Claes i Silkeborg er alle velkomne – om du er nybegynder, har prøvet yoga før eller er garvet yogaudøver. Der er plads til alle, og vi møder dig der, hvor du er. Hos os får du rig mulighed for at mærke dig selv og nære dig selv i trygge omgivelser. I vores undervisning er dit niveau ikke afgørende, det som betyder mest for os, er at du går fra undervisningen med en god oplevelse og en følelse af at være blevet mødt med respekt og omsorg.

Det ligger vores hjerter meget nært, at du føler dig tryg i undervisningen, da det er nøglen til, at du kan åbne op, finde roen og blive bedre til at mærke dig selv. Derfor gør vi meget ud af at skabe en atmosfære, hvor du føler dig tryg, afslappet og i gode hænder. Vi tilbyder online yoga, yogaevents og yoga i Silkeborg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på yogamåtten.

Kærligst
Anette & Claes

Yogaforløb

Vi ønsker at skabe tryghed, nærvær og fællesskab til den enkelte i undervisningen og til jer som hold, og derfor har vi valgt at køre forløb, hvor du deltager på et fast hold.

Online yoga

Anette & Claes Online er vores måde at skabe en tryg base for dig. Et sted, hvor du altid kan finde det, du behøver. Et sted, hvor du altid kan finde hjem til dig selv.

Yoga & brunch

Dato for næste event: 25. maj 2024

Tag din veninde, din mand, din kollega eller en helt fjerde under armen og kom til yoga og brunch hos Anette & Claes. Vi forkæler dig med halvanden times yoga og en overdådig brunch bagefter. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig formiddag.

Ayurvedisk yogakonsultation

Dato for næste event: 9. marts 2024

Giv dig selv en gave og bliv klogere på dig selv. Med en individuel konsultation hos Govind, er det hele dig, der er i fokus, og du går hjem med råd og redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Govind hjælper dig til at skabe mere harmoni og balance i både krop og sind.

Yoga hos os

Noget af det, der ligger os meget på sinde, er at få dig til at mærke igen, at genskabe din forbindelse til dit hjerte, din intuition, til naturen og til verden omkring dig.

Praktisk

Her har vi samlet svar på alle de spørgsmål, som du måtte have, når du skal til yoga hos os – om det er til en workshop, et yogaforløb eller noget helt tredje.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra Anette & Claes?

Tilmeld dig vores nyhedbrev!