Yoga hos os

Noget af det, der ligger os meget på sinde, er at få dig til at mærke igen, at genskabe din forbindelse til dit hjerte, din intuition, til naturen og til verden omkring dig.


Levende og ældgammel visdom

Forløse fysiske skavanker og mentale mønstre

Yoga er levende og ældgammel visdom, der har evnerne til at trænge ind i dit liv og vise dig de bedste sider. Yoga er nøglen, der kan hjælpe dig med at forløse fysiske skavanker og mentale mønstre. Yogaen kan få dig til at mærke dig selv og dykke dybere, end du kunne drømme om. Yoga kan toptune din krop og gennemtrænge dit sind. Yogaen kan fylde dig med visdom og kærlighed til livet og løfte dig til uanede højder. Yoga kan være det, du vil have den til at være – en fysisk workout eller din livsfilosofi – yoga har noget at give til alle.

Det mange af os tænker om yoga, er blot en lille flig af sandheden om yoga. De fysiske øvelser er kun en mindre detalje i det, man kalder yoga – men det er som regel her, vi alle starter.
Den fysiske yoga er fantastisk, og det er også her, at vi hos Anette & Claes har vores fundament. Den fysiske yoga skaber en fantastisk base for at åbne for kontakt til din krop, til din energi og dit indre landskab. Den fysiske yoga giver dig mulighed for at lære din krop og din vejrtrækning at kende – og med det følger dit sind.

Svært ved at mærke sig selv

Der er rigtig mange mennesker der har svært ved at mærke sig selv. Der er meget lidt eller ingen kontakt til den energi, intuition og visdom, der ligger gemt i kroppen hos os alle. Mange af os afgør alting med tankerne og det rationelle. Der er bare den begrænsning – du kan ikke tænke dig til alt.

Noget af det, der ligger os meget på sinde hos Anette & Claes, er at få dig til at mærke igen, at genskabe din forbindelse indad, til dit hjerte og din intuition og i høj grad også til naturen og verden omkring dig. Når vi arbejder med de ting, så henter vi styrke i yogaøvelserne og bruger dem som en katalysator til at styrke opmærksomheden og rette fokus indad. Vi griber fat i åndedrættet og bruger det som adgangsvej til at berolige sindet og nervesystemet, så du kan falde til ro i din krop og begynde at mærke igen.

Yogaen er fysisk, men den er også så meget mere

Yoga er også at kunne rumme hinanden og den verden, vi lever i, på en harmonisk måde – og det kan være en udfordring. En udfordring, fordi vores sind og tanker kan være svære størrelser at håndtere og ikke mindst ændre, hvis de er uhensigtsmæssige. Derfor er det så vigtigt at arbejde med flere indgangsvinkler til det samme problem.

En vinkel for os er meditation og bare at “være med det, som er”. Det er virkelig stærke redskaber til at nærme sig sit inderste og begynde at fornemme, hvad der bevæger sig under overfladen. Det er redskaber, som lader dig være med dig selv, og hvor du kan øve dig på at give slip på det, som kommer, fokusere og samtidig træde et bevidst skridt tilbage fra tankemylderet.

Ældgammel indisk filosofi og visdom

Vi trækker på erfaringer fra uddannelser, egne udfordringer, spændende mennesker, ja fra hele det liv, som giver os alle ufattelig lærdom, hvis vi blot vil stoppe op, give os hen og lytte engang imellem. Vi stiller spørgsmål, giver gode råd og udfordrer måske, men ikke mere end godt er. Vi taler om livet og døden, om at grine og græde, og hvordan man kan komme igennem svære tider. Vi taler om ældgammel indisk filosofi og visdom, som er samlet op fra mestre igennem tiden.

Der er mange veje gennem livet, og den ene er ikke mere rigtig end den anden. Den vej, vi gerne vil åbne for dig er én, hvor du er i integritet med dig selv. En vej, hvor du mærker og agerer i overensstemmelse med dig selv, en vej, hvor du går med hjertet først.

Yogaforløb

Vi ønsker at skabe tryghed, nærvær og fællesskab til den enkelte i undervisningen og til jer som hold, og derfor har vi valgt at køre forløb, hvor du deltager på et fast hold.

Online yoga

Anette & Claes Online er vores måde at skabe en tryg base for dig. Et sted, hvor du altid kan finde det, du behøver. Et sted, hvor du altid kan finde hjem til dig selv.

Praktisk

Her har vi samlet svar på alle de spørgsmål, som du måtte have, når du skal til yoga hos os – om det er til en workshop, et yogaforløb eller noget helt tredje.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra Anette & Claes?

Tilmeld dig vores nyhedbrev!