Udvikling med hjertet først hos Anette & Claes

Når du går med hjertet først, er du i forbindelse. I forbindelse med din essens, med det der er større end dig selv, med det guddommelige, som gennemtrænger alt. Når du tør stå der, står du i dit eget rene lys, og der kan du ikke være forkert.


At gå med hjertet først er at gøre det, der er rigtigt

At gå med hjertet først er at stå i dit eget fuldkomne lys. At være tilstede med dig selv lige nu og lige her. At træffe beslutninger, som er i fuldstændig overensstemmelse med det som, du ved, er rigtigt helt inde i hjertet – ikke det som du tænker dig til, ikke det som du synes, ikke det som andre synes.

Nej, at gå med hjertet først er at gøre det, der er rigtigt. Der er ingen formel, ingen måde at tænke sig til det – det er der bare, helt dybt inde i dit hjerte – det, der er rigtigt.

Når du træffer beslutninger derfra, så er det den rigtige beslutning, altid. Måske gør den ondt, måske giver den ikke de resultater, du ønsker. Men når du træffer beslutninger med hjertet først – så er det den rigtige beslutning, ligegyldigt hvad resultatet er.

Du står i dit eget rene lys

Når du går med hjertet først, er du i forbindelse. I forbindelse med din essens, med det der er større end dig selv, med det guddommelige, som gennemtrænger alt. Når du tør stå der, står du i dit eget rene lys, og der kan du ikke være forkert.

Er det svært at overgive sig og give slip på alt det, du har lært igennem hele livet? Er det svært at give slip på den måde at tænke på? Er det angst provokerende? Og kommer du i tvivl?

Ja – hele tiden og så igen. Det er fyldt med usikkerhed, det er svært og hårdt. Det kræver øvelse, helt enormt meget øvelse, dedikation og tro. Dedikation til at hoppe op på hesten igen og igen, hver gang du falder af og tro på, at det virker denne gang.

Verden ligger for dine fødder

At gå med hjertet først er ingen “walk in the park”. Nej, det er f…… Mount Everest, der skal bestiges sten for sten og skridt for skridt. Men når det er allerhårdest, og du føler, at du er helt færdig og ikke kan tage ét eneste skridt til. Når det hele bare er lort, så vender du dig om, og solens stråler rammer blidt dit ansigt.

Du mærker varmen brede sig, og du ser ud over verdens tag, ud over hele verden, du ser alle stenene og tinderne, som du allerede har besejret, og du bliver fyldt af fuldkommenhed. Verden ligger for dine fødder, og du får tro og energi igen. Fordi du ved, at det er rigtigt, det du gør, fordi du ved, hvilken vej du må gå, fordi der ikke er noget valg – du samler dig og tager det næste skridt og det næste.

At udvikle dig med hjertet først er tålmodighed. Tålmodighed, at øve dig, øve dig igen og igen på at gøre det, der er rigtigt.

Du kommer til at fejle tusind gange, og du kommer til at gå omveje og tage beslutninger, som virker forkerte. Men husk, det er fejlene og omvejene, der lærer dig at gå den rigtige vej. Så vær taknemlig for dine fejltagelser, værdsæt dem, og lær af dem.

Det er rejsen, der bringer dig til foden af Mount Everest

Nyd din rejse, overgiv dig til den, for det er rejsen der udvikler dig. Det er rejsen, der former dig og modner dig. Det er rejsen, der får dig til at vokse og gør dig voksen. Det er rejsen, der bringer dig til foden af Mount Everest – rejsen, der gør dig klar til at bestige bjerget. Uden rejsen dertil var du aldrig blevet klar.

Sådan er det også med livet, hvis ikke det var for alle dine fejltagelser og forkerte beslutninger, så stod du ikke der, hvor du gør nu. Så vær taknemlig for dine fejltagelser, for de lærer dig at gøre det rigtige.

Sådan går du med hjertet først – du øver dig, stille og roligt, skridt for skridt. Du bevæger dig dybere, skræller lagene af et for et. Der er ingen short cut, der er ingen, der kan gøre det for dig. Det er dig og kun dig, der kan gå vejen, den ene fod foran den anden, skridt for skridt, sten for sten, meter for meter til, du står fuldstændig forenet med dig selv i den rene kærligheds lys.

Om Anette & Claes

Hos os træder du ind i et rum, hvor du har plads til at udvikle, føle, reflektere eller blot at være. Det er her, hvor du kan finde ind til dig selv og mærke forbindelsen.

Hvem er vi?

Vi underviser forskelligt og i forskellige yogaformer, men vores fælles udgangspunkt er tryghed, nærvær og fællesskab, og vi sætter en ære at møde dig der, hvor du er.

Coaching

I min coaching og mentoring møder jeg dig med hjertet først fra et åbent hjerte og et nysgerrigt sind, hvor der er plads til dig, præcis som du er. Og til det, du kommer med.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra
Anette & Claes?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!