Online yoga

Anette & Claes Online er vores måde at skabe en tryg base for dig. Et sted, hvor du altid kan finde det, du behøver. Et sted, hvor du altid kan finde hjem til dig selv.


Online yoga med Anette & Claes

Kære dig
Hvor er det dejligt, at du er landet her og er klar til at starte eller fortsætte din yogapraksis her hos os.

Rigtig hjertelig velkommen til.

Velkommen til Anette & Claes Online

 • Dit online yogaunivers, når du har brug for en nærende pause i din hverdag.
 • Dit online yogaunivers, når din krop kalder på at blive bevæget – både nænsomt og aktivt.
 • Dit online yogaunivers, når du gerne vil nyde roen og trygheden i dit eget hjem, mens du laver yoga eller er med på én af vores skønne udviklingsvideoer.
 • Dit online yogaunivers, når du har lyst til næring til både krop, sind og sjæl.
 • Dit online yogaunivers, når livet har sat sig lidt på tværs, og du trænger til ro eller inspiration til at se tingene fra nye perspektiver og handle anderledes.
 • Dit online yogaunivers, hvor du altid kan stille spørgsmål og få svar på det, der fylder hos dig.

Prøv Anette & Claes Online med lækker
online yoga – helt uden binding.

Herefter fortsætter dit abonnement med automatisk betaling, til du opsiger det.

Dit yogahjem

I Anette & Claes Online er det os du møder – Anette & Claes. Vi elsker den nærhed og tryghed, det giver – for dig og for os – at det bare er os – og det ligger vores hjerter nært, at det er os, du kommer i kontakt med, når og hvis du har brug for hjælp. Det føles hjemligt, familiært og trygt – og det lige præcis den stemning, vi gerne vil skabe for dig.

Anette & Claes Online er vores måde at skabe et yogahjem for dig. Et sted, hvor du altid føler dig hjemme. Et sted, hvor du altid føler dig omfavnet. Et sted, hvor du altid kan finde det, du behøver. Et sted, hvor du altid kan finde hjem til dig selv.

Vores abonnementer

Alt i et abonnement
111 kr./md.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at være med, og derfor har vi kun et abonnement. Det gør det nemt at vælge, og du får den gode pris hver måned, uanset hvor længe du er med, og uden at du behøver at binde dig for en længere periode.

Og vi har gjort det så billigt, at du kun skal betale, hvad der svarer til to kopper kaffe ude i byen om måneden. Det kan alle være med på.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores online univers, Anette & Claes Online.

Kærligst
Anette & Claes

ac-hjerte-i-streg-2022-primaer-rgb-021

Det finder du i Anette & Claes Online

 • 400+ videoer med yoga, afspænding og meditation
 • En ny yogavideo hver 14. dag
 • Dejlige yogasessioner med udgangspunkt i Hatha yoga, Yin yoga, Sivananda yoga og dynamisk yoga.
 • Månedens kalender – hvor du hver måned får en kalender med et særligt emne i fokus og videoer til hver dag.
 • Yogaforløb med daglige videoer
 • Mulighed for hjælp i vores lukkede Facebook-gruppe

Prøv Anette & Claes Online med lækker
online yoga – helt uden binding.

Herefter fortsætter dit abonnement med automatisk betaling, til du opsiger det.

Vil du lige prøve?

Vil du gerne have en smagsprøve? Så prøv en af vores videoer herunder.

Psoasmusklen – Kroppens skraldespand

Psoasmusklen kaldes også kroppens skraldespand, fordi uforløste følelser sætter sig her. I videoen her løsner vi og skaber plads i psoasmusklen.

Stress og blidhed

Denne video handler om stress og blidhed. For når stress rammer, er det i den grad nødvendigt med at være blid og god ved dig selv.

Upside down

Her leger vi med at komme upside down – hovedet ned og benene op. Vi leger med forøvelser til hovedstand og med skulderstand op ad en væg.

Det siger vores medlemmer

”Jeg tror det var under corona-nedlukningen, jeg tilfældigt faldt over Anette & Claes Online. Af flere forskellige årsager virker det bedst for mig at kunne lave yoga hjemme hos mig selv. Jeg er superglad for og imponeret over de mange, mange forskellige videoer, som jeg kan vælge og vrage mellem, alt efter hvad min krop har brug for. Luksus med en ny kalender hver måned, lige til at gå til. Jeg elsker Anettes og Claes’ rolige, behagelige, dygtige undervisning. Personligt vægter jeg den rene yoga højst, men det er også fint, at der er videoer med mere fokus på det mentale. Jeg tror, håber og satser på at blive Lifetime Member, da lige præcis jeres yoga passer perfekt i mit behov.”

– Camilla

”Jeg har også været med online siden corona-nedlukningen. Og jeg vil bare sige, at jeg er blevet helt afhængig af muligheden for at træne, hvornår du vil, og hvilke dele af kroppen på det tidspunkt du selv vælger. Det er så fint og skønt at være i enten Anettes eller Claes’ selskab. Jeg er daglig bruger i dag og har været det hele perioden. Så kæmpe anbefaling herfra.”

– Ruth

”Jeg har nu deltaget i online Yoga undervisning hos Anette & Claes i næsten 2 år. Jeg må indrømme, at jeg er blevet afhængig af min daglige seance på yogamåtten. Jeg synes godt om den grundige måde, alle øvelserne bliver forklaret på. Man behøver stort set ikke at kigge på skærmen, men bare lukke øjnene og følge vejledningen. Særlig vild er jeg med den månedlige kalender, så man slipper for selv at vælge, hvilken video man vil træne til i dag, da valget allerede er taget for en. Før kalenderen startede, havde jeg en tendens til at ofte at vælge de samme videoer og ikke kaste mig ud i noget nyt. Nu prøver jeg alt muligt spændende og bliver ofte udfordret med nye øvelser. Jeg kan varmt anbefale Anette & Claes Online. Det har virkelig givet mig meget.”

– Eva

Prøv Anette & Claes Online med lækker
online yoga – helt uden binding.

Herefter fortsætter dit abonnement med automatisk betaling, til du opsiger det.

Følg med og få inspiration på Facebook!

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra
Anette & Claes?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!