Coaching

Du KAN få en hverdag fyldt med glædesbobler og stjernestøv, og hvor du ved at sætte dig selv i centrum, kommer til at rocke dit liv BIG TIME.

Det, der står mit hjerte allermest nært, er at skabe et rum, hvor du føler dig set og mødt

At skabe et rum til og for dig, hvor intet er forkert, og hvor du kan udtrykke dig fuldstændig frit. Et rum, hvor der ikke er nogen dom – kun en kærlig tryg havn, hvor du kan dele det, som ligger dig på sinde og hjerte. Vi tilbyder både online coaching og coaching i Silkeborg.

Med coaching kan vi arbejde med lige præcis det, der fylder for dig. De udfordringer, du går og tumler med og de ting, som spænder ben for, at du lever et liv, du elsker og synes, er helt fantastisk.

Når det er sagt, så er selvværd, selvkærlighed og selvudvikling min spidskompetence og det, jeg brænder for. At hjælpe dig til at gå fra et “jeg er ikke god nok” til et “jeg er helt unik og præcis, som jeg skal være, og jeg har ret og pligt til at vise verden hele mig.”

Jeg kan være din guide på din rejse mod bedre selvværd

Den rejse er noget helt særligt og gør en verden til forskel i, hvordan vi er i verden, og hvordan vi ser på vores liv. Og den rejse elsker jeg at være guide på. At se dig vokse og blomstre. At se dig lande i dig, i denne verden, med dit helt unikke bidrag. En rejse, hvor du i større grad vil opleve, at du lever et liv, hvor:

  • du er den glade mor eller far med større tålmodighed og overbærenhed overfor din børn og dig selv.
  • du er den forstående partner, som kan rumme din mand eller kone, fordi du hviler i dig selv.
  • du er en gladere og mere positiv version af dig.
  • du holder dine aftaler med dig selv, fordi du ved, at det er vigtigt og hvorfor.
  • du kan mærke dig selv og dine grænser og sige til og fra ud fra det, så du får taget dig godt af dig – ALTID.
  • du gør gode og selvkærlige ting for dig, hvor du lader batterierne op, så der er energi til, at du kan være der for dig og andre.
  • du er i stand til at balancere arbejdsliv og privatliv, så du føler dig næret og fyldt op begge steder.
  • du har mere energi og større overskud i din hverdag.
  • Og meget meget mere.

I min coaching møder jeg dig med hjertet først

Fra et åbent hjerte og et nysgerrigt sind, hvor der er plads til dig, præcis som du er. Og til det, du kommer med.

Her er ikke noget, der er rigtigt, forkert eller bedre end. Der er bare et udgangspunkt og et ønske om, at livet skal se anderledes ud.

Jeg støtter dig på din vej hjem til dig, så du med ro og overbevisning kan stå i (ved) al din pragt, shine dit lys ud i verden og tro på, at det er mere end nok. Tro på, at du må være her lige præcis, som du er med alt det særlige, du har at byde på.

Fysisk eller online coaching med udgangspunkt i dine ønsker

Noget af det, jeg elsker ved coaching, er, at vi kigger fremad. Vi tager udgangspunkt i, hvad du ønsker dig, hvad du drømmer om, og hvad du ønsker at opnå. Herfra åbner vi stille og roligt ind til det, som blokerer for de drømme, ønsker og mål. Vi kigger på det, bearbejder det og får sat nye vinkler på, så du kan finde frem til, hvilke skridt du kan tage nu og fremadrettet for at nå til det sted, du ønsker dig. Det er en dyb indre proces, som hjælper dig til at se forbi begrænsningerne og i stedet se og mærke alt det, som venter dig, hvis du vælger at handle i overensstemmelse med det, du ønsker at opnå.

Kontakt os for at høre mere

Det siger klienterne

Priser for online coaching eller fysisk i Silkeborg:

Enkeltsessioner: 1.200 kr.
Forløb på 3 sessioner: 3.300 kr.
Forløb på 6 sessioner: 6.300 kr.
Forløb på 10 sessioner: 10.000 kr.

Hver session er 1,5 time.

Du kan sagtens købe en session ad gangen – og ja, du kan sagtens rykke noget på én session – men der, hvor den virkelige udvikling sker, er imellem sessioner. Det er her, hvor du reflekterer over de indsigter, du har fået, det er her tingene lander, det er her, du implementerer det nye i dit liv, det er her udviklingen sker.

Derfor anbefaler jeg, at du giver dig selv lov til at komme flere gange og skaber det bedste udgangspunkt for din udvikling og dit udbytte.

Coaching i Silkeborg foregår i vores skønne lokaler. Jeg tilbyder også online coaching ligesom vi også har online yoga.

Hvad er coaching?

Om du er til fysisk coaching i Silkeborg eller online coaching, så er coaching en samtale mellem dig og mig, hvor jeg nysgerrigt og lyttende spørger ind til det, du kommer med, det du vil arbejde med. Gennem spørgsmålene hjælper jeg dig til at blive bevidst, om hvor du gerne vil hen, hvad der spænder ben for dig, hvad du kan gøre i stedet, og hvordan du kan støtte dig selv i processen.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra
Anette & Claes?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!