Coaching

I min coaching og mentoring møder jeg dig med hjertet først fra et åbent hjerte og et nysgerrigt sind, hvor der er plads til dig, præcis som du er. Og til det, du kommer med.

Intuitiv coaching og mentoring

– Online coaching og coaching i Silkeborg

Er du klar til at sætte dig i førersædet og gøre det, der skal til for at skabe det liv, du drømmer om? Et liv, hvor du mærker glæden boble indeni, og hvor du ved, at alt det, du er og kommer med, er noget særligt og helt fantastisk?

Så er jeg klar til at gå vejen sammen med dig gennem intuitiv coaching og mentoring. Jeg tilbyder både online coaching og coaching i Silkeborg.

Vi kan ikke se det, vi ikke kan se

Og derfor er det en KÆMPE fordel at have én ved din side, som ser noget andet og kan tilbyde dig en anden vinkel på det, du ikke kan se. Og det er lige præcis det, jeg gør, når du kommer til mig.

Gennem nysgerrige spørgsmål og min intuitive indføling får vi sammen afdækket, hvad der er på spil, hvor du er lige nu, hvor du ønsker at bevæge dig hen, og hvad der begrænser dig fra at leve det liv, du ønsker. Og i samarbejde finder vi nye veje til, at du kan stå stærkere i dig selv, mærke dig selv, sætte dine grænser tydeligt, prioritere dig selv først, være kærlig og overbærende overfor dig selv, tro på, at du er helt fantastisk – og ikke mindst bevæge dig henimod et liv i større balance, glæde og ro og i overensstemmelse med dit nye selvbillede.

En rejse, hvor du vokser og blomstrer

Du kommer kort og godt på en rejse, hvor du vokser og blomstrer som menneske. En rejse, hvor du lander mere i dig og lærer at dele dit unikke bidrag med verden. En rejse, hvor du vil opleve, at du i langt højere grad lever et liv, hvor:

 • du er den glade mor eller far med større tålmodighed og overbærenhed overfor din børn og dig selv.
 • du er den forstående partner, som kan rumme din mand eller kone, fordi du hviler i dig selv.
 • du er en gladere og mere positiv version af dig.
 • du holder dine aftaler med dig selv, fordi du ved, at det er vigtigt og hvorfor.
 • du kan mærke dig selv og dine grænser og sige til og fra ud fra det, så du får taget dig godt af dig – ALTID.
 • du gør gode og selvkærlige ting for dig, hvor du lader batterierne op, så der er energi til, at du kan være der for dig og andre.
 • du er i stand til at balancere arbejdsliv og privatliv, så du føler dig næret og fyldt op begge steder.
 • du har mere energi og større overskud i din hverdag.
 • Og meget meget mere.

Min spidskompetence

Min spidskompetence og det, jeg er allermest passioneret omkring, er selvværd, selvkærlighed og selvudvikling. At støtte dig i at gå fra et “jeg er ikke god nok” til et “jeg er helt unik og præcis, som jeg skal være, og jeg har jeg både lov og ret til at vise verden hele mig.”

Dette har været og er stadig min rejse her i livet. Jeg har igennem de sidste 25 arbejdet med mit selvværd og min opfattelse af mig selv og er gået fra en tilintetgørende måde at se på og tale til mig selv – til at kunne fange mig selv i mønsteret og i stedet finde den kærlige og anerkendende side frem, som løfter, støtter og hjælper mig til at tro på og stå stærkt i mig selv. Vil du vide mere om mig og min rejse, så læs mere på siden Hvem er vi?

Intuitiv coaching og mentoring er for dig, som ønsker at

 • stå stærkere i og med større tro på dig selv.
 • leve livet autentisk og fra hjertet.
 • opgradere dit selvbillede og styrke dit selvværd.
 • Give slip på og er færdig med at lade dig styre af dine gamle overbevisninger.
 • Mærke indad og blive skarp på dine grænser og behov.

Det siger klienterne

Pris og indhold

Jeg tror på, at krop, sind og sjæl hænger sammen, og at vi rykker os hurtigere og nemmere, når vi kombinerer fysiske og mentale værktøjer. I forløbet får du:

 • 6 coaching- og mentoring-sessioner á 1,5 time
 • 10 yoga-, meditations- og/eller åndedrætsvideoer
  – 5 allerede udvalgte, som jeg af erfaring ved, gør en kæmpeforskel i arbejdet med dig selv.
  – 5 videoer, som er særligt udvalgt til dig ud fra de problemstillinger og udfordringer, du kommer med.
 • Video: Hvordan du holder dine kærlige aftaler med dig selv?

Pris: 6.999 kr.
Prisen kan deles i 3-4 rater, hvis du har behov for det.

Jeg møder dig med hjertet først

I min coaching og mentoring møder jeg dig med hjertet først fra et åbent hjerte og et nysgerrigt sind, hvor der er plads til dig, præcis som du er. Og til det, du kommer med.

Her er ikke noget, der er rigtigt, forkert eller bedre end. Der er bare et udgangspunkt og et ønske om, at livet skal se anderledes ud.

Med mig ved din side har du en wingwoman, som ser DIG, tror 100 % på dig og altid ser dit fulde potentiale. Jeg har din ryg hele vejen – både i dine succeser og i dine udfordringer.

Er du klar til online coaching eller coaching i Silkeborg?

Kærligst
Anette

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra
Anette & Claes?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!